Podporujeme Babyboxy

Jsme hrdí na to, že naše firma Kalist – akreditovaná kalibrační laboratoř a prodejce měřidel - se rozhodla podpořit Kroměřížskou nemocnici příspěvkem na zřízení Babyboxu nové generace. Tento krok je pro nás více než jen finančním příspěvkem – je to výraz naší snahy podílet se na záchraně těch nejmenších a nejzranitelnějších životů.

Babyboxy jsou v České republice známé od roku 2005, kdy byl první z nich otevřen v Praze. Za těchto 19 let bylo díky 88 instalovaným Babyboxům zachráněno 264 dětí, které dostaly šanci na nový a snad lepší život. Jsme nesmírně hrdí, že můžeme být součástí této iniciativy a pomoci dalším dětem, které se ocitnou v těžkých situacích.

Babybox nové generace v Kroměřížské nemocnici přinese zvýšenou bezpečnost a komfort pro novorozence, je vybaven nejnovějšími technologiemi, které zajišťují okamžitou pomoc a bezpečí pro každé odložené dítě.

Děkujeme Kroměřížské nemocnici za jejich neúnavnou práci a všem dětem, které se v Babyboxu ocitnou, přejeme do života jen to nejlepší. Doufáme, že se díky Babyboxu rychle dostanou do rukou pečujících osob, které jim poskytnou potřebnou lásku a péči.

Snažíme se podílet na projektech, které mají skutečný dopad. Věříme, že investice do Babyboxů je investicí do budoucnosti a my jsme rádi, že můžeme přispět k tomuto smysluplnému cíli.