Mezinárodní setkání obchodních partnerů společnosti COMET

Mezinárodní setkání obchodních partnerů společnosti COMET

Jako autorizovaný distributor společnosti COMET - českého výrobce dataloggerů, teploměrů, senzorů a monitorovacích systémů, jsme se již po čtvrté připojili k mezinárodnímu setkání obchodních partnerů z celého světa. Tato událost je vždy skvělou příležitostí k výměně zkušeností, nápadů a navázání nových obchodních vztahů.

Dva dny plné inspirace a novinek

Letošní setkání opět potvrdilo svou pověst akce, kde se sbíhají nejnovější technologické trendy a inovace. Během dvou dnů jsme měli možnost seznámit se s nejnovějšími produkty a technologiemi, které COMET připravuje. Výrobce nás neustále překvapuje svými inovacemi a vysokou kvalitou svých výrobků.

Děkujeme společnosti COMET za skvěle zorganizované setkání a za dva dny plné inspirace. Těšíme se na další spolupráci a také na to, až budeme moci všechny novinky oficiálně představit.

Pokud máte zájem o produkty společnosti COMET, navštivte náš web nebo nás neváhejte kontaktovat, jsme Vám rádi k dispozici.

O Společnosti COMET

COMET je předním českým výrobcem dataloggerů, teploměrů, senzorů a monitorovacích systémů, známý svou kvalitou a inovacemi v oblasti měření a monitorování. Produkty této společnosti jsou využívány v mnoha průmyslových odvětvích po celém světě.